Πολιτική

Και νέα μεταγγραφή στην παράταξη Ανουσάκη : H Κατερίνα Γαλιατσάτου αφήνει την “ΙΣΧΥΡΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ” και προσχωρεί στον νέο συνδυασμό “Δήμος Αργοστολίου : Παρόν και Μέλλον”

649views

Και νέα μεταγγραφή στην παράταξη Ανουσάκη : H Κατερίνα Γαλιατσάτου αφήνει την “ΙΣΧΥΡΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ” και προσχωρεί στον νέο συνδυασμό “Δήμος Αργοστολίου : Παρόν και Μέλλον”.

Συνεχίζει την διεύρυνσή της η παράταξη Ανουσάκη με επίλεκτα πρόσωπα της τοπικής κοινωνίας. Η χειρίστρια – τεχνολόγος του ακτινοδιαγνωστικού τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλληνίας Κατερίνα Γαλιατσάτου με σημερινή δήλωσή της ανακοίνωσε ότι πλέον συμμετέχει και στηρίζει την παράταξη με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη “Δήμος Αργοστολίου : Παρόν και Μέλλον” . Η κυρία Γαλιατσάτου το 2019 είχε κατέλθει με την “ΙΣΧΥΡΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ” ενώ είναι εκλεγμένο μέλος στην Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν .

Η δήλωση της Γαλιατσάτου Κατερίνα είναι η ακόλουθη : ” Θεωρώ πως οι νεώτεροι άνθρωποι και όσοι προσδοκούν ένα Δήμο Αργοστολίου , αποτελεσματικό και κοντά στο δημότη , ιδίως στα ζητήματα υγείας, μπορούν να επενδύσουν πολιτικά στην νέα παράταξη “Δήμος Αργοστολίου :Παρόν και Μέλλον” με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη που εγγυάται την εμπειρία αλλά και την ανανέωση”.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.