ΚοινωνίαΜουσική & Χορός

Κέφι και πολύ χορός στην εορταστική βραδιά του ΠΣ Φωκάτα με τον Άκη Δείξιμο

213views
Εχθές 28 Δεκεμβρίου σε συνεργασία με το ΚΑΦΕΠΩΛΕΙΟΝ, ο Π.Σ. ΦΩΚΑΤΑ πραγματοποίησε την καθιερωμένη εορταστική βραδιά του που διοργανώνεται για τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου.
Φέτος είχαμε την χαρά να βρίσκεται κοντά μας ο Άκης Δείξιμος και η ορχήστρα του που πραγματικά μας ξεσήκωσε και προσέφερε μια μοναδική βραδιά σε όσους παρευρέθηκαν.
Ο κόσμος κατέκλυσε το μαγαζί και το κέφι κράτησε μέχρι αργά. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον καλλιτέχνη για την όμορφη βραδιά, το μαγαζί για την φιλοξενία, τους χορηγούς μας KEFALONITIS, ΜΙΧΑΛΑΤΟΣ STORE, ΦΩΚΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ, ENTHEOS COLLECTION, MOUIKIS HOTEL, KATSOURIS TRAVEL που κάλυψαν τα έξοδα της εκδήλωσης, αλλά και όλους εσάς που μας ακολουθείτε και μας στηρίζετε σε κάθε μας δράση.
 Καλές γιορτές σε όλους και καλή δημιουργική χρονιά με υγεία.
Εκ μέρους του Δ.Σ. του Π.Σ. ΦΩΚΑΤΑ
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.