Κοινωνία

Κάλεσμα για Γενική Συνέλευση από τον Αγροτοκτηνοτροφικό Σύλλογο Κεφαλονιάς και Ιθάκης

115views

ΑΓΡΟΤΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

 

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

 

ΠΕΜΠΤΗ 15/2 ΚΑΙ ΩΡΑ 21.30

 

ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ

 

Συνάδελφοι, αυτές οι μέρες είναι κρίσιμες

 

Δεν δεχόμαστε να ακούμε από τον πρωθυπουργό ότι “θα ξύσει τον πάτο του βαρελιού” προκειμένου να μας πετάξει μερικά ψίχουλα ακόμα, όταν την ίδια ώρα δαπανά ασύλληπτα ποσά για να στέλνει φρεγάτες στην Ερυθρά Θάλασσα.

 

Με τη χθεσινή μας παράσταση διαμαρτυρίας στον Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς, αναδείχθηκαν και νέα προβλήματα, και μας έγινε ακόμα πιο καθαρό ότι μόνο με τον αγώνα μας θα επιβάλλουμε λύσεις.

 

Για μας είναι ξεκάθαρο: Η νέα ΚΑΠ μας ξεκληρίζει, η “πράσινη” μετάβαση μας στέλνει εκτός παραγωγής.

 

Θέλουμε να μείνουμε στα χωράφια μας, στα μαντριά μας, στα καΐκια μας, και να συνεχίσουμε να παράγουμε. Γι΄αυτό και θέτουμε συγκεκριμένες διεκδικήσεις, συγκεκριμένα αιτήματα, και δίνουμε μάχη με τις εξευτελιστικές τιμές των εμποροβιομηχάνων, με το κόστος παραγωγής που μας διαλύει, με την εγκληματική κρατική αδιαφορία για την προστασία από ζημιές.

 

Την Πέμπτη το βράδυ στο Αργοστόλι συζητάμε και αποφασίζουμε την κλιμάκωση των κινητοποιήσεών μας. Ό, τι έχουμε κερδίσει, το έχουμε κερδίσει με τα τρακτέρ στο δρόμο!

 

Χρειάζεται να είναι μια μαζική και δυναμική συνέλευση, με την παρουσία συναδέλφων από όλο το νησί και όλους τους κλάδους για να οργανώσουμε με επιτυχία τις επόμενες δυναμικές κινητοποιήσεις μας.

 

Τα μεγάλα λόγια και οι υποσχέσεις δεν μας συγκινούν! Χορτάσαμε τόσες δεκαετίες! Απαιτούμε να δούμε έργα και να υλοποιηθούν άμεσα συγκεκριμένα μέτρα!

 

 

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6994381029 (ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΩΤΗΡΑΣ), 6983712502 (ΒΑΣΙΛΑΤΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ)

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                       Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΩΤΗΡΑΣ                                            ΝΙΚΟΣ ΖΑΦΕΙΡΑΤΟΣ

 

 

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.