Κοινωνία

Ιερά Πανήγυρις του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου 24 και 25 Μαρτίου στα Φαρακλάτα

122views

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

   Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγ.Δημητρίου-Ευαγγελίστριας Φαρακλάτων, σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας την Ιερά Πανήγυρις του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στις 24 και 25 Μαρτίου 2023 στον Ιερό Ναό Αγ. Δημητρίου-Ευαγγελίστριας Φαρακλάτων.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Παρασκευή  24/03   Ώρα 7:15 μ.μ

Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ Αρτοκλασίας, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κεφαλληνίας κ.κ Δημητρίου , με τμήμα της εκκλησιαστικής Κεφαλληνιακής χορωδίας και εν συνεχεία δείπνο στο ξενώνα της εκκλησίας.

Σάββατο 25/03   Ώρα 8:00 π.μ  Όρθρος –Πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Σάββατο 25/03  Ώρα 5:00 μ.μ

Εσπερινός Αποδόσεως της εορτής , Ιερά Παράκληση και εν συνεχεία λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κεφαλληνίας κ.κ Δημητρίου., συνοδεία της φιλαρμονικής Αργοστολίου “Δ.ΛΑΥΡΑΓΚΑΣ”.

ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.