Κοινωνία

Ιακωβάτειος Βιβλιοθήκη: Συγκεντρώνουμε το έντυπο προεκλογικό υλικό

120views

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

 

          Η Ιακωβάτειος Βιβλιοθήκη ενημερώνει ότι επιθυμεί να δημιουργήσει Αρχείο Έντυπου Προεκλογικού Υλικού. Ήδη έχει συγκεντρώσει το μεγαλύτερο μέρος του προεκλογικού υλικού από τις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019.

Με την ευκαιρία των φετινών αυτοδιοικητικών εκλογών καλεί όλους τους εκλογικούς συνδυασμούς να καταθέσουν στα γραφεία της μια τουλάχιστον ολοκληρωμένη σειρά από το σύνολο του έντυπου υλικού (αφίσες, ανακοινώσεις, προκηρύξεις, προγράμματα, ψηφοδέλτια), που θα τυπώσουν και θα διακινήσουν κατά την προεκλογική περίοδο.

Το υλικό αυτό σε συνδυασμό με τα δημοσιεύματα του τοπικού τύπου ή τις αναρτήσεις σε ιστοσελίδες, με τις συνεντεύξεις και δηλώσεις και το σχετικό φωτογραφικό υλικό συνιστά μια πλούσια καταγραφή της συγκεκριμένης πραγματικότητας και αποτελεί βασικό τεκμήριο μελέτης και έρευνας. Επομένως, η δημιουργία Αρχείου Έντυπου Προεκλογικού Υλικού θα διευκολύνει τον αυριανό μελετητή της Τοπικής μας Ιστορίας.

                                                                     

                                                                       ΤΟ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

                                                                   ΤΗΣ ΙΑΚΩΒΑΤΕΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ

 

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.