Κοινωνία

Θλίψη για το θάνατο του Άγγελου Μοσχόπουλου μέλους της Ένωσης ΥΠΕΡΙΩΝ

184views

Το Διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ»  εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για τον θάνατο του Άγγελου Μοσχόπουλου, μέλους της Ένωσης και πατέρα δύο ωφελούμενων Ατόμων με Αναπηρία που παρακολουθούν το ΚΔΗΦ και άμεσα θα φιλοξενηθούν στη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης στο Ληξούρι.

Το Επιστημονικό – υποστηρικτικό προσωπικό του ΚΔΗΦ και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης θα βρίσκονται κατά τη διάρκεια των διακοπών του Πάσχα δίπλα στους δύο ωφελούμενους,  προκειμένου να τους συμπαρασταθούν για τον χαμό του πατέρα τους.

Εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια μας στην οικογένεια, στον εκλιπόντα «να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει» και του υποσχόμαστε ότι τα δύο παιδιά του θα έχουν στη Στέγη του ΥΠΕΡΙΩΝΑ αγάπη και αξιοπρεπή διαβίωση. Αυτό ήταν άλλωστε η αγωνία του και η μεγάλη του επιθυμία.

 

 

Με εκτίμηση,

Για το Δ.Σ.,

Η Πρόεδρος

 

Σοφία Μαροπούλου – Ζαφειράτου

Η Γενική Γραμματέας και Ταμίας

 

Παρασκευή Κοντογιαννάτου

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.