Πολιτική

Θαλασσόμυλος με Παρίση vs Θαλασσόμυλος με Θεόφιλο-Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους!

301views

Ένα μέρος μεγάλη ιστορία για την πόλη του Αργοστολίου υπέστη σοβαρή υποβάθμιση κατά τη διάρκεια της θητείας Αλέξανδρου Παρίση με εικόνες εγκατάλειψης, γεμάτο με γκραφίτι, χορτάρια, και σπασμένα παράθυρα να είναι το θέαμα που αντίκριζαν όσοι περνούσαν από εκεί.

Μιλάμε φυσικά για τον γνωστό σε όλους τους Αργοστολιώτες “Θαλασσόμυλο” ένα μέρος που παλιά έσφυζε από ζωή, αλλά “ξέπεσε” κατά τη διάρκεια των ετών χωρίς ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα από τη μεριά του παλιού Δήμου Κεφαλονιάς βρήκε επιτέλους τη θέση που του αξίζει με βραδιές μουσικής και Πολιτισμού ενώ πρόσφατα φιλοξένησε το επιτυχημένο Φεστιβάλ “Κύματα”. Δράσεις που στηρίζουν, ενισχύουν και συμβάλουν στη χρησιμότητα του συγκεκριμένου κτιρίου με την σωστή αξιοποίηση τόσο των εξωτερικών όσο και των εσωτερικών χώρων. Και όλα αυτά έγιναν  φυσικά επι θητεία Θεόφιλου Μιχαλάτου.

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.