Κοινωνία

Η φιλοζωϊα στα σχολεία

137views

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΩΟΦΙΛΩΝ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ DORIS

 

Με χαρά και μεγάλη ικανοποίηση ολοκληρώσαμε το πρώτο μέρος της προσπάθειας του Συλλόγου να μεταλαμπαδεύσει στους μαθητές και μαθήτριες τη φιλοζωία , τον εθελοντισμό και παράλληλα να τους ενημερώσει για τη νομοθεσία που αφορά στη συμπεριφορά μας και στις υποχρεώσεις απέναντι στα οικόσιτα και αδέσποτα ζώα.

Ευχαριστούμε θερμά τη Διεύθυνση Δ /θμιας Εκπαίδευσης για τη χορήγηση της άδειας για την εκπαιδευτική μας παρέμβαση, τους διευθυντές και τους εκπαιδευτικούς για τη πρόσκληση και τη συμβολή τους στην επιτυχία της αποστολής μας, καθώς και σε όλα τα παιδιά για την προσοχή τους και το αμείωτο ενδιαφέρον τους.

Να μη παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε και τη γκεστ σταρ του προγράμματος τη Μπαλού, η οποία επέδειξε άψογη συμπεριφορά και χάρισε την αγάπη της και τα παιγνίδια της στα παιδιά.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΗ, ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΣΥΜΒΙΩΣΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΖΏΩΝ.

Τα σχολεία που συμμετείχαν ήταν το 3ο Γυμνάσιο Αργοστολίου, το 1ο Λύκειο Αργοστολίου, το ΕΕΕΕΚ στο Αργοστόλι, το ΕΕΕΕΚ στα Φαρακλάτα, το Γυμνάσιο Κεραμειών καθώς και το Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Αγίας θέκλας.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.