Κοινωνία

Η τρίτη και τελευταια ημέρα του Συνεδρίου της Ιακωβατείου Βιβλιοθήκης

59views

Η ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΤΗΣ ΙΑΚΩΒΑΤΕΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ

 

Την Κυριακή το βράδυ, 14 Απριλίου, έπεσε η αυλαία για το Επιστημονικό Συνέδριο της Ιακωβατείου Βιβλιοθήκης, το οποίο διήρκησε τρεις ημέρες (12, 13 και 14 Απριλίου) και πραγματοποιήθηκε στην κεντρική αίθουσα του Μουσείου Ληξουρίου.

Οι ανακοινώσεις της Κυριακής παρουσίασαν σημαντικά τεκμήρια από το αρχειακό υλικό της Βιβλιοθήκης, ενώ ενδιαφέρουσες ήταν οι ανακοινώσεις για τη συντήρηση, την ανάδειξη και την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών. Συνολικά, εκφωνήθηκαν – ζωντανά και διαδικτυακά – έντεκα ανακοινώσεις με μικρές αλλαγές

Και η απογευματινή συνεδρία έκλεισε με μουσικοχορευτικό πρόγραμμα. Γύρω στις 8.30 μ.μ., έξι ζευγάρια χορευτών/τριών του Χορευτικού Σχήματος «Φιοριτούρα» του Δήμου Ληξουρίου χόρεψαν αστικούς χορούς με τη συνοδεία βιολιού από τον Λαμπρογιάννη Πεφάνη και κιθάρας από τον Παντελή Σκιαδαρέση.

 

 ΤΟ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΤΗΣ ΙΑΚΩΒΑΤΕΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.