Τουρισμός

Η Τουριστική Επιτροπή παρουσίασε το επικαιροποιημένο τουριστικό λογότυπο της Κεφαλλονιάς “KEFALONIA ISLAND – «You ‘ll want to stay forever!»

235views

KEFALONIA ISLAND – YOU ‘LL WANT TO STAY FOREVER!

 

Η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης Προβολής, & Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Αργοστολίου στα πλαίσια της στρατηγικής τουριστικής προβολής, τον Ιανουάριο του 2021, παρουσίασε το επικαιροποιημένο τουριστικό λογότυπο της Κεφαλλονιάς προσθέτοντάς ως αναπόσπαστο στοιχείο του το tag-line «You ll want to stay forever

Το tag-line αυτό επιλέχθηκε σύμφωνά με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του νησιού μας, και τα συναισθήματα που δημιουργεί το νησί μας στους συνεχώς επαναλαμβανόμενους επισκέπτες του. Εφαρμόστηκε σε όλα τα μέσα επικοινωνίας μας, συνοδεύει κάθε ενέργεια της στρατηγικής μας, και σε συνδυασμό με το λογότυπό μας αποτελεί την υπόσχεσή μας προς κάθε παλαιό και νέο επισκέπτη.

 

Ο ΕΟΤ στις 30/05/2022 παρουσίασε την νέα καλοκαιρινή τουριστική καμπάνια της χώρας «Ελλάδα… Θα θέλεις να μείνεις για πάντα! – Greece…. You will want to stay forever!» . Η πανέμορφή αυτή καμπάνια βασισμένη σε αληθινή ιστορία που αναδεικνύει το συναίσθημα έρχεται σε απόλυτη ταύτιση, και ως συνέχεια της  καμπάνιας της Κεφαλονιάς.

 

Η προβολή που θα υπάρξει από το ΕΟΤ την επόμενη περίοδο στο tag line «You will want to stay forever!» μια φράση άρρητα συνδεδεμένη με το νησί μας τα τελευταία δύο χρόνια μας δίνει την δυνατότητα να ενισχύσουμε την προβολή μας. Θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε την δυναμική που θα έχει το «You ‘ll want to stay forever!» και να το χρησιμοποιούμε όσο το δυνατό περισσότερο σε κάθε μέσο με κάθε τρόπο άμεσα συνδεδεμένο με την Κεφαλονιά.

 

Καλούμε τους φορείς, τις επιχειρήσεις, κάθε Κεφαλονίτισσά/τη και κάθε επισκέπτη να εγγραφούν στους λογαριασμούς μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

 

Facebook https://www.facebook.com/KefaloniaIsland.org

Instagram  https://www.instagram.com/kefalonia_island_greece/

YouTube  https://www.youtube.com/channel/UCyd2TO1OBWXM8Vny5sFKhWA

 

καθώς και να χρησιμοποιούν όσο δυνατό περισσότερο το λογότυπό της Κεφαλονιάς μαζί με το tagline στις ιστοσελίδες και τις αναρτήσεις τους.

 

 

Εκ της Τουριστικής Επιτροπής

 

 

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.