Πολιτική

Η ΤΕ Κεφαλονιάς και Ιθάκης του ΚΚΕ καταγγέλλει την επαναλαμβανόμενη καταστροφή του προεκλογικού υλικού του ΚΚΕ

168views

Η ΤΕ Κεφαλονιάς και Ιθάκης του ΚΚΕ καταγγέλλει την επαναλαμβανόμενη καταστροφή του προεκλογικού υλικού του ΚΚΕ στο Αργοστόλι από θρασύδειλους, οι οποίοι κρυφά και μέσα στη νύχτα προσπαθούν να εμποδίσουν την φωνή του ΚΚΕ να φτάσει πλατιά στο λαό του νησιού μας.

Φαίνεται πως τους ενοχλεί ότι το ΚΚΕ είχε άνοδο σε ψήφους και ποσοστό, βγήκε τρίτο κόμμα στο Νομό μας και τις θέσεις του αποδέχονται ευρύτερα εργαζόμενοι, λαϊκά στρώματα και νεολαία.

Καλούμε τον λαό να καταδικάσει αυτές τις ενέργειες. Δεν πτοούμαστε όσο και αν το θέλουν από τέτοιου είδους ενέργειες. Με ακόμη μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, δίνουμε και αυτή τη μάχη των εκλογών.

Καλούμε τον λαό να δώσει την απάντησή του, το βήμα που έγινε στις 21 Μάη να γίνει άλμα στις 25 Ιούνη με ακόμη πιο δυνατό ΚΚΕ, για να τους χαλάσουμε τα σχέδια για 100% λαϊκή μαχητική αντιπολίτευση.

Πιο δυνατό ΚΚΕ – Δυνατός ο λαός!

19/6/2023

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.