Πολιτική

Η πολιτική εκδήλωση των υποψηφίων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στα Διλινάτα

49views
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΣΤΑ ΔΙΛΙΝΑΤΑ
Πραγματοποιήθηκε χθες στα Διλινάτα, η πολιτική ομιλία των Υποψηφίων Βουλευτών του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κινήματος Αλλαγής, Γεωργίας Καππάτου, Λευτέρη Κρητικού και Σταύρου Τουλάτου. Τους υποψηφίους προλόγισε ο Γραμματέας της Τ.Ο. Αργοστολίου Χρήστος Θεοδωρακάτος.
Σε ένα φιλόξενο χώρο, το Μπάσειο, τη φροντίδα του οποίου έχει επιμεληθεί ο Πρόεδρος της Κοινότητας, Αναστάσιος Τζωρτζάτος μαζί με το Τοπικό Συμβούλιο, έγινε μια ουσιαστική πολιτική κουβέντα με εξαιρετικές τοποθετήσεις των Υποψηφίων Βουλευτών αλλά και των παρευρισκομένων.
Συζητήθηκαν οι πολιτικές εξελίξεις σε εθνικό επίπεδο αλλά και τοπικά ζητήματα όπως η Ειδική Περιβαλλοντική Μελέτη για τις χρήσεις στις περιοχές Δικτύου Natura 2000 που βρίσκεται αυτή την στιγμή σε διαβούλευση καθώς και οι αυστηροί περιορισμοί στην εκτός σχεδίου δόμηση, με ειδική αναφορά στο θέμα από το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής και Πολιτικό Μηχανικό, Δημήτρη Κεκάτο.
Από το μεγάλο χωριό, τόπο καταγωγής του αείμνηστου Συντρόφου μας, Κώστα Βαρτελάτου αλλά και στελεχών μας που τιμούν τη Παράταξη με ανιδιοτέλεια, στέλνουμε Μήνυμα Αλλαγής για τη Κεφαλονιά και το Θιάκι!
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.