ΟικονομίαΤουρισμός

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση Athens International Tourism & Culture Expo

162views

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΣΤΗΝ

Διεθνή Τουριστική Έκθεση Athens International Tourism & Culture Expo.

Πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα η 9η Διεθνή Τουριστική Έκθεση Athens International Tourism & Culture Expo από 3 έως 5 Νοεμβρίου 2022.

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων συμμετείχε με δικό της περίπτερο όπου διανεμήθηκε έντυπο και ψηφιακό τουριστικό υλικό των νησιών μας. Ο φορέας μας εκπροσωπήθηκε από τους υπηρεσιακούς παράγοντες της Δ/νσης Τουρισμού, κα Καγκάνη Γεωργία (Π.Ε Λευκάδας) και κο Κλαουδάτο Μηνά (Π.Ε Κεφ/νιας & Ιθάκης) .

Το περίπτερο της Περιφέρειας επισκέφτηκε ο τέως Υπουργός Τουρισμού κος Χάρης Θεοχάρης στον οποίο δόθηκε φωτογραφικό λεύκωμα της Κεφαλονιάς & Ιθάκης.

Αξιοσημείωτες ήταν οι επαφές που πραγματοποιήθηκαν με τουριστικούς πράκτορες του εξωτερικού. Στο περίπτερο παρευρέθηκαν τουριστικοί πράκτορες που δραστηριοποιούνται στα Ιόνια Νησιά.

Παράλληλα έγιναν Business to Business (Β2Β) συναντήσεις με στελέχη του χώρου του Τουρισμού από διάφορες χώρες του εξωτερικού οι οποίοι και έδειξαν ενδιαφέρον για τα νησιά μας.

Από το Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη

Τουρισμού & Πολιτισμού

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.