Κοινωνία

Η Παραλία Άγιος Γρηγόρης του Πόρου Κεφαλονιάς στον ΣΚΑΪ από την Χριστίνα Σούζη!

134views

Η Παραλία Άγιος Γρηγόρης του Πόρου Κεφαλονιάς στον ΣΚΑΪ από την Χριστίνα Σούζη!

Μια ακόμα όμορφη παραλία, από τις αμέτρητες της Κεφαλονιάς μας, του Άγιου Γρηγόρη (το σούρουπο) του Πόρου Κεφαλονιάς προβλήθηκε νωρίτερα σήμερα στο Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ με την Εύα Αντωνοπούλου από την έγκυρη μετεωρολόγο Χριστίνα Σούζη!

Πρέπει να σημειωθεί πως οι προβολές φωτογραφιών και βίντεο της Κεφαλονιάς μας αυτό το καλοκαίρι υπήρξαν πολύ συχνές! Γεγονός, που αποτελούσε συχνή θετική διαφήμιση της Κεφαλονιάς στο πολυπληθή τηλεοπτικό κοινό της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ!

Γι’ όλους τους παραπάνω λόγους δεν μπορούμε σαν Κεφαλονίτες παρά να τους ευχαριστούμε για άλλη μια φορά για την αγάπη που δείχνουν έμπρακτα για το νησί μας!

Σπύρος Καγκάδης

https://youtu.be/CidyCfFYH4M

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0TezeCd4zEX3Yk7nbgcN2Geio4YrAyfHsADcFADGiUKMxLF9vkkZtQKv2KqJx3aGsl&id=1152243956

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.