Μουσική & ΧορόςΠολιτισμός

Η μπάντα της Φιλαρμονικής Δήμου Αλεξανδρουπόλεως σε κοινή συναυλία με τη μπάντα της Φιλαρμονικής Πάλλης

150views

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Δήμος Αλεξανδρουπόλεως, επέλεξε να πραγματοποιήσει μία επίσκεψη – επιμορφωτική εκδρομή για τους μαθητές και μουσικούς της μπάντας της Φιλαρμονικής του, στην έδρα μας, στο Ληξούρι Κεφαλλονιάς, γεγονός που αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την Φιλαρμονική Σχολή Πάλλης και την πόλη μας.

Στα πλαίσια αυτής της κοινής εκπαιδευτικής και καλλιτεχνικής δράσης, οι μουσικοί της Φιλαρμονικής Δήμου Αλεξανδρουπόλεως, θα έχουν την δυνατότητα, να παρακολουθήσουν σεμιναριακά μαθήματα από τον Αρχιμουσικό μας κ. Μακρή και να συμμετάσχουν κοινή πρόβα, μαζί με τους μουσικούς της μπάντας μας.

Ως επιστέγασμα αυτής της όμορφης δραστηριότητας, θα πραγματοποιηθεί κοινή συναυλία των δύο μπαντών στο Κλειστό Γυμναστήριο Ληξουρίου, το Σάββατο 30 Σεπ 2023, ώρα 20.00, την οποία καλούμε το φιλόμουσο κοινό του Δήμου μας και της Κεφαλλονιάς, να την παρακολουθήσει, τιμώντας κατ΄αυτόν τον τρόπο και τους ακρίτες της Πατρίδος μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

της Φιλαρμονικής Σχολής Πάλλης

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ηλίας Παρίσης Γεράσιμος Μήλας

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.