Κοινωνία

Η Ηλεκτροκίνηση Κεφαλονιάς Κοκόσης ευχαριστεί το Δήμο Ιθάκης και το Λιμενικό Ταμείο για την έκθεση ηλεκτροκίνητων οχημάτων

231views

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Δήμο Ιθάκης και το Λιμενικό Ταμείο για τη συμβολή τους στη διοργάνωση της έκθεσης ηλεκτροκίνητων οχημάτων στο νησί τους. Η συνεργασία μας ήταν άψογη και οφείλουμε ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Αντιδήμαρχο Ιθάκης κ. Πάνο Δόριζα ο οποίος έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για την ηλεκτροκίνηση στο νησί του και μας στήριξε κατά το  δέον Επίσης  ευχαριστούμε  τον πρώην Δήμαρχο Ιθάκης κ. Σπύρο Αρσένη για την βοήθειά του στην προβολή και διαφήμιση της έκθεσης.  Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια και μια δημιουργική πορεία.

Ο τυχερός της κλήρωσης μας για το ηλεκτροκίνητο πατίνι προσφορά της ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΟΚΟΣΗΣ είναι ο κύπριος επισκέπτης μας Αντώνης Παχίτας.

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ  ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΟΚΟΣΗΣ

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.