Πολιτική

Η Επανάσταση των Ελλήνων αποτελεί το αιώνιο και ιερό σύμβολο της ελευθερίας, φωτίζοντας με ελπίδα το μέλλον των παιδιών μας

216views

Η εξέγερση των Ελλήνων ενάντια στον οθωμανικό ζυγό είναι συνώνυμο της ανάγκης του ανθρώπινου γένους για ελευθερία σε όλες τις μορφές της.

Η γενναιοψυχία των Ελλήνων τιμάται εις το διηνεκές και θυμίζει πώς τα ιδεώδη ενός έθνους μπορούν να παραμείνουν ζωντανά ως ασβέστη φλόγα του πνεύματος και της αρετής. Η 25η Μαρτίου, ταυτόχρονα ως ημέρα εορτασμού του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, αποτελεί διαχρονικό συνδετικό κρίκο της ομοψυχίας των απανταχού Ελλήνων και οφείλουμε να διαφυλάττουμε κάθε μορφής αγώνα που συνέτεινε στην εθνική παλιγγενεσία.

Στις ζοφερές ημέρες που διανύουμε, ας κρατήσουμε ψηλά τις αξίες του ανθρωπισμού, της ενότητας και της ηθικής.

Οι Έλληνες έχουν παλέψει σκληρά για την ευημερία του τόπου, έχουν πολλάκις θυσιαστεί και έχουν σταθεί στο πλευρό των λαών που δοκιμάζονται. Η ανάγκη της ευνομίας, της δημοκρατικότητας και της σταθερότητας συνοδεύει την πορεία προς την ολοκλήρωση, μέσα από τους δρόμους της ειρηνικής συνύπαρξης και του σεβασμού της ανθρώπινης υπόστασης.

Η Επανάσταση των Ελλήνων αποτελεί το αιώνιο και ιερό σύμβολο της ελευθερίας, φωτίζοντας με ελπίδα το μέλλον των παιδιών μας.

 

Από το Γραφείο Τύπου

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.