Κοινωνία

Η διημερίδα «Trends in Hardware and Software for Monitoring and Understanding Earthquake Dynamics στο Corfu Summer Institute

190views

Η διημερίδα «Trends in Hardware and Software for Monitoring and Understanding Earthquake Dynamics στο Corfu Summer Institute

Η διημερίδα «Trends in Hardware and Software for Monitoring and Understanding Earthquake Dynamics» ολοκλήρωσε με ιδιαίτερη επιτυχία τις εργασίες της στην Κέρκυρα κλείνοντας το φετινό Corfu Summer Institute. Στο πλαίσιο της διημερίδας παρουσίασαν τη δουλειά τους οι κορυφαίοι ερευνητές του τομέα.

Κατά τη διάρκεια της διημερίδας παρουσιάστηκαν ανάμεσα στα άλλα,  αποτελέσματα των έργων Τηλέμαχος και Λαέρτης που χρηματοδοτούνται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ιόνια Νησιά 2014-2020», αναδεικνύοντας νέες κατευθύνσεις και προοπτικές για την ενίσχυση της πολιτικής προστασίας των κατοίκων της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Η διημερίδα που διοργανώθηκε για πρώτη χρονιά τίμησαν με την παρουσία τους η Δήμαρχος Κ. Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων κυρία Μερόπη Υδραίου, οι Αντιπεριφερειάρχες Ιονίων Νήσων κύριοι Σπυρίδων Ιωάννου και Νικόλαος Μηλιώτης και ο Προϊστάμενος της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ιόνια Νησιά».

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.