Κοινωνία

Η βραβευμένη Παραλία Αράγια του Πόρου Κεφαλονιάς στον ΣΚΑΪ!

224views

Η βραβευμένη Παραλία Αράγια του Πόρου Κεφαλονιάς στον ΣΚΑΪ!

Ευχαριστούμε θερμά την έγκυρη μετεωρολόγο Χριστίνα Σούζη και την εξαιρετική παρουσιάστρια του δημοφιλή Μεσημβρινού Δελτίου Ειδήσεων του ΣΚΑΪ Εύα Αντωνοπούλου που νωρίτερα σήμερα πρόβαλαν στο πολυπληθής τηλεοπτικό κοινό τους την κατά γενική ομολογία πανέμορφη και βραβευμένη με “Γαλάζια Σημαία” Παραλία Αράγια του Πόρου Κεφαλονιάς!

Φαίνεται πως η ειλικρινή αγάπη του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ για το νησί μας την Κεφαλονιά είναι ιδιαίτερα μεγάλη καθώς όσο πλησιάζει η κρίσιμη για την τοπική τουριστική οικονομία μας καλοκαιρινή περίοδος η προβολή του νησιού μας είναι πάντα πιο συχνή!

Παρακαλώ παρακολουθήσετε το σύντομο βίντεο μου με την προβολή της φωτογραφίας μου από το πανέμορφο Πόρο της Κεφαλονιάς μας!

Σπύρος Καγκάδης

https://youtu.be/aDxreKZGy_Y

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.