Οικονομία

Η Ένωση Φοροτεχνικών συμμετεχει στις κινητοποιήσεις της ΠΟΦΕΕ για το φορολογικό νομοσχέδιο

96views

ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛ.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ συμμετέχει στις κινητοποιήσεις της ΠΟΦΕΕ για το φορολογικό νομοσχέδιο και απεργεί την Τετάρτη 22/11/2023 κλείνοντας τα λογιστικά γραφεία.

-είμαστε αντίθετοι στον τεκμαρτό προσδιορισμό του φορολογητέου εισοδήματος ως οριζόντιο μέτρο όπου θα έχει ως αποτέλεσμα τον αφανισμό πολλών μικρών επιχειρήσεων.

-είμαστε αντίθετοι στα πρόστιμα που προβλέπονται για το mydata με δεδομένο ότι αυτό δεν λειτουργεί ακόμα σωστά και υπάρχουν πολλά προβλήματα στην εφαρμογή του.

-τα λογιατικά γραφεία αντιμετωπίζουν μια τραγική κατάσταση με το my data,το ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ, το ψηφιακό ωράριο,την πολυνομία και το πολύπλοκο πλαίσιο φορολογίας δεν υπάρχουν πλέον αντοχές για εμάς και τους εργαζόμενους μας.

Αργοστόλι 20/11/2023

Εκ του ΔΣ

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.