Αθλητισμός

Η έναρξη και το πρόγραμμα των αγώνων του Ενωσιακού Πρωταθλήματος Ε3

384views

Με χαρά  σας ανακοινώνουμε την έναρξη και το πρόγραμμα των αγώνων του Ενωσιακού Πρωταθλήματος Ε3 που φιλοξενεί ο Όμιλος μας για τις κατηγορίες αθλητών κάτω των 12 και κάτω των 16 ετών.

Λόγω της μεγάλης συμμετοχής οι αγώνες ξεκινούν από το απόγευμα της παρασκευής 8 Ιουλίου.
Οι συμμετέχοντες ξεπερνούν τους 100 και εκπροσωπούν 26 ομίλους αντισφαίρισης από όλη την Ελλάδα. Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων (μέχρι και το Σάββατο το πρωί) βρίσκεται συνημμένο στο μέιλ και σας παρακαλούμε για τη δημοσίευσή του.
Το Τουρνουά πρόκειται να ολοκληρωθεί την Κυριακή. θα σας στείλουμε και άλλα ενημερωτικά δελτία σχετικά με την εξέλιξή του τουρνουά και τα αποτελέσματα των αγώνων
Οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Κεφαλονιάς θα είναι ανοιχτές για όποιον το επιθυμεί να παρακολουθήσει από κοντά τους μικρούς αθλητές και να καλύψει το γεγονός.
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.