Πολιτική

«ΗΜΕΡΗΣΙΟΣ»: Έχουμε λάθος δήμαρχο … «Μαλαγάνας και Μαυρογιαλούρος»

224views

Ο Θεόφιλος Μιχαλάτος όλοι γνωρίζουν με ποιο τρόπο εκλέχθηκε δήμαρχος Αργοστολίου τον Μάιο/ Ιούνιο του 2019…

Τρία (σχεδόν) χρόνια μετά δεν περνάει μέρα που να μην μας θυμίζει ότι βγήκε δήμαρχος με αρνητική ψήφο και σκοπό να εξυπηρετήσει συμφέροντα αλλότρια με τα δημοτικά!

Έχει γίνει τρία χρόνια (παρά δύο μήνες) από την εκλογή του πλέον κοινή συνείδηση: Έχουμε λάθος δήμαρχο!

Μακράν ο χειρότερος δήμαρχος στην μεταπολιτευτική ιστορία για να μην ανατρέξουμε και στις προηγούμενες περιόδους.

Στην πιο κρίσιμη περίοδο στη σύγχρονη ιστορία, από τα φυσικά φαινόμενα (κυκλώνας Ιανός κ.λ.π.) και την πανδημία μέχρι την εκτόξευση των τιμών και τον πόλεμο στην Ουκρανία, έχουμε τον λάθος δήμαρχο να διαχειρίζεται τις τύχες μας!

Κάθε μέρα που περνάει αποδεικνύεται πόσο λάθος δήμαρχος είναι:

Πόσο απόμακρος είναι με τα προβλήματα και αγοραφοβικός με τους πολίτες – άφαντος …αποκαλείται χαρακτηριστικά από συνεργάτες του!

Πόσο επικίνδυνος είναι όταν για το κορυφαίο θέμα της θητείας του την πανδημία δεν έχει πράξει το ελάχιστο, με κορυφαία την αρνητική στάση του στο υπ’ αριθμό ένα θέμα αυτό της Υγείας!

Πόσο ανίκανος να διαχειριστεί την καθημερινότητα – με το κυκλοφοριακό να αντιμετωπίζεται 2 ½ χρόνια τώρα με αόρατες ακριβοπληρωμένες αναθέσεις και η καθαριότητα να φαίνεται στην πρωτοφανή κατάσταση ασυδοσίας που υπάρχει με τα σκουπίδια σε όλο το Δήμο και στην ανοχή που επιδεικνύεται στην περιφερειάρχη Κράτσα και την Κυβέρνηση με την απερίγραπτη κατάσταση που επικρατεί στην Παλοστή!

Πόσο ψεύτης είναι σε σχέση με την παραγωγή έργου, όταν 2 ½ χρόνια δήμαρχος πολιτεύεται αποκλειστικά με υποσχέσεις α λα Μαυρογιαλούρος!

Πόσο Ολιγάρχης είναι μπερδεύοντας καθημερινά τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες με τα δημαρχιακά του καθήκοντα και στήνοντας βιομηχανία απευθείας αναθέσεων σε «κουμπάρους» και συνεργάτες του!

Πόσο φτηνά εμπαθής με τους πολιτικούς αντιπάλους του είναι με χαρακτηριστική την τελευταία ανοίκεια προσωπική επίθεση στον Αλέξανδρο Παντελειό από το alter ego του με την δικιά του συναίνεση και την επιθετική στάση του στον Νίκο Ανουσάκη σε κάθε ευκαιρία!

Δυστυχώς για τους Κεφαλονίτες και την Κεφαλονιά ο πολιτικός πολιτισμός είναι έννοια άγνωστη για τον Θεόφιλο και τους στενούς του συνεργάτες!

Πόσο πολιτικά τυχοδιώκτης είναι με τις επικοινωνιακού τύπου πολιτικές σχέσεις που έχει δημιουργήσει με τον βουλευτή Παναγή Καππάτο, εξού και το εύστοχο περί Διοσκούρων!

Έχουμε λάθος δήμαρχο …δυστυχώς!

Και σε κάθε περίπτωση φροντίζει να το επιβεβαιώνει καθημερινά αυτό ο Θεόφιλος Μιχαλάτος!

Με την ανύπαρκτη παρουσία του στα θέματα της Υγείας και της πανδημίας όταν σε όλη την Ελλάδα οι δήμαρχοι βρίσκονται με πρωτοβουλίες δίπλα στους δοκιμαζόμενους πολίτες!

Με την αδιαφορία του στο κύμα ακρίβειας που έχει εκρηκτικά εμφανιστεί στην αγορά και προφανώς …ΚΑΙ στις δικές του επιχειρήσεις!

Με την παντελή απουσία του Δήμου σε δύο κρίσιμους τομείς:

Στα κοινωνικά θέματα ή μήπως είδατε πρωτοβουλίες όπως σε όλη την Ελλάδα και την Κεφαλονιά ακόμη για δωρεάν τεστ για τον κορονοϊό;;;

Και φυσικά στο μείζον θέμα των ημερών την ανθρωπιστική βοήθεια στους Ουκρανούς ο Δήμος Αργοστολίου, σε αντίθεση με ό,τι συμβαίνει σε όλη την Ελλάδα, είναι ηχηρά απών!

Στον πολιτισμό ή μήπως είδατε πρωτοβουλίες να ανασάνει λίγο ο κόσμος από την πίεση της πανδημίας το Σαββατοκύριακο των Αποκριών και της Καθαρής Δευτέρας όπως υπήρξαν στο Ληξούρι και σε πολλές πόλεις σε όλη την Ελλάδα;

Όχι βέβαια!

Συμπερασματικά: Όλα αυτά μας συμβαίνουν στο Δήμο Αργοστολίου: Γιατί απλά έχουμε λάθος δήμαρχο!

Ο Θεόφιλος Μιχαλάτος καθημερινά αποδεικνύεται όχι μόνο ο χειρότερος δήμαρχος στην ιστορία, αλλά και ο πλέον ανίκανος και μαζί επικίνδυνος δήμαρχος!

Υ.Γ. Το ερέθισμα για το παρόν κείμενο ήλθε από το ευστοχότατο τελευταίο δημοσίευμα του ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥ την περασμένη Παρασκευή 5/3 που καταγράφει τα …Μασκαριλίκια του κατά λάθος δημάρχου Θεόφιλου Μιχαλάτου!

Πηγή: εφημερίδα Ημερήσιος

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.