Πολιτική

Υπογραφή Σύμβασης για την κατασκευή του έργου “Περιβαλλοντικής Αναβάθμισης και Επέκτασης ΧΥΤΥ – Ολοκληρωμένη Εγκατάσταση Διαχείριση Απορριμμάτων Κεφαλονιάς” (link μετάδοσης)

268views

Υπογραφή Σύμβασης για την κατασκευή του έργου

“Περιβαλλοντικής Αναβάθμισης και Επέκτασης ΧΥΤΥ

– Ολοκληρωμένη Εγκατάσταση Διαχείριση Απορριμμάτων Κεφαλονιάς”

 

Η Πρόεδρος του Φο.Δ.Σ.Α. Ιονίων Νήσων, Περιφερειάρχης Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου,  σας προσκαλεί να καλύψετε δημοσιογραφικά την υπογραφή της Σύμβασης για την κατασκευή του έργου της “Περιβαλλοντικής Αναβάθμισης και Επέκτασης ΧΥΤΥ – Ολοκληρωμένη Εγκατάσταση Διαχείριση Απορριμμάτων Κεφαλονιάς” με την Ανάδοχο Ένωση Εταιριών ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ Α.Ε. – P & C DEVELOPMENT S.A. η οποία θα μεταδοθεί μέσω του παρακάτω συνδέσμου :

<iframe id=”ls_embed_1652954772″ src=”https://livestream.com/accounts/28669706/events/10420126/player?width=640&height=360&enableInfoAndActivity=true&defaultDrawer=&autoPlay=true&mute=false” width=”640″ height=”360″ frameborder=”0″ scrolling=”no” allowfullscreen> </iframe><script type=”text/javascript” data-embed_id=”ls_embed_1652954772″ src=”https://livestream.com/assets/plugins/referrer_tracking.js“></script>

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19 Μαΐου 2022 και ώρα 19.00μμ, στην Κοργιαλένειο Βιβλιοθήκη Αργοστολίου με την συμμετοχή του Γενικού Γραμματέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος κ. Μανώλη Γραφάκου, Δημάρχων Κεφαλονιάς & Ιθάκης (μελών Γενικής Συνέλευσης ΦοΔΣΑ), Ευρωπαίων Ειδικών Εμπειρογνωμόνων στην διαχείριση απορριμμάτων (Jaspers) και παραγόντων του εν λόγω έργου.

 

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση των κατευθύνσεων του Περιφερειακού Σχεδιασμού Διαχείρισης Αποβλήτων (ΠΕΣΔΑ) και η παρουσίαση του έργου “Περιβαλλοντική Αναβάθμιση και Επέκταση ΧΥΤΥ – Ολοκληρωμένη Εγκατάσταση Διαχείριση Απορριμμάτων Κεφαλονιάς”

 

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.