Οικονομία

Ε.Α.Σ. : Τελευταία παράταση πληρωμής εισφοράς ΕΛΓΑ έτους 2022

118views

Ε.Α.Σ. : Τελευταία παράταση πληρωμής εισφοράς ΕΛΓΑ έτους 2022

      Ο Ε.Α.Σ. (Αγροτική Ένωση) Κεφαλληνίας & Ιθάκης υπενθυμίζει ότι την Παρασκευή  29η  Σεπτεμβρίου 2023 εκπνέει η προθεσμία εμπρόθεσμης καταβολής της Ειδικής Ασφαλιστικής Εισφοράς στον Ελληνικό Οργανισμό Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛΓΑ) για το έτος 2022.

    Αναλυτικότερα, μετά από σειρά παρατάσεων του χρόνου πληρωμής της Ειδικής Ασφαλιστικής Εισφοράς του έτους 2022, της οποίας η καταβολή έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί την 30η Μαρτίου 2023, η Διοίκηση του ΕΛΓΑ γνωστοποιεί στους Αγρότες και Κτηνοτρόφους ότι ουδεμία άλλη παράταση πρόκειται να χορηγηθεί και τους καλεί να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους μέχρι την οριζόμενη προθεσμία.

    Επιπλέον όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, οι  Παραγωγοί οι οποίοι ζημιώθηκαν εντός του 2022 και η καταβολή της αποζημίωσής τους από τον ΕΛΓΑ εκκρεμεί, οφείλουν να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους μέχρι την προαναφερόμενη καταληκτική ημερομηνία ώστε να είναι δικαιούχοι της αποζημίωσης.

Από  Ε.Α.Σ. (Αγροτική Ένωση) ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ  &  ΙΘΑΚΗΣ

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.