Οικονομία

Ε.Α.Σ.: Σε εξέλιξη η καταβολή της 2ης εκκαθάρισης στα Βιολογικά

125views

Ε.Α.Σ.: Σε εξέλιξη η καταβολή της 2ης εκκαθάρισης στα Βιολογικά

      Ο Ε.Α.Σ. (Αγροτική Ένωση) Κεφαλληνίας & Ιθάκης ενημερώνει τους Παραγωγούς, μέλη του και μη, ότι σύμφωνα με ανακοίνωση του Οργανισμού Πληρωμών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων (Υ.Α.Α.Τ.)  είναι σε εξέλιξη η καταβολή της 2ης εκκαθάρισης στα Βιολογικά.

      Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην Κοινή Υπουργική Απόφαση για τον καθορισμό πλαισίου εφαρμογής του Μέτρου 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (Π.Α.Α.) 2014-2020, μετά την ολοκλήρωση των προβλεπόμενων ελέγχων, καταβάλλεται η ενίσχυση της 2ης εκκαθάρισης των δικαιούμενων ποσών στους ενταγμένους ντόπιους Παραγωγούς σε όλες τις δράσεις (Βιολογική Γεωργία και Κτηνοτροφία), του έτους αιτήσεων 2021.

      Το συνολικό ποσό που πιστώνεται στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων ανέρχεται σε 411.390,56 € πανελλαδικά.

       Κατά των αποτελεσμάτων της πληρωμής οι ντόπιοι Παραγωγοί δύνανται να υποβάλλουν σχετική ενδικοφανή προσφυγή, αρχής γενομένης από την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2022 και εντός πέντε (5) εργασίμων ημερών, δηλαδή έως και την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022.

       Με την ενδικοφανή προσφυγή οι Παραγωγοί δύνανται να προβούν σε διόρθωση προφανών σφαλμάτων που αφορούν στα παραστατικά συμμόρφωσης ή/και να προβάλουν αντιρρήσεις κατά των ευρημάτων (κωδικών) που έχουν προκύψει κατά την πληρωμή της 2ης εκκαθάρισής τους.

                  Από Ε.Α.Σ. (Αγροτική Ένωση) Κεφαλληνίας & Ιθάκης

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.