Οικονομία

Ε.Α.Σ.: Ολοκληρώθηκε η απογραφή ζωικού πληθυσμού   

118views

 Ο Ε.Α.Σ. (Αγροτική Ενωση) Κεφαλληνίας & Ιθάκης, γνωστοποιεί στα μέλη του και μη ότι, ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εμπρόθεσμη ενημέρωση – συμπλήρωση του Μητρώου Εκμετάλλευσης Αιγοπροβάτων και η ηλεκτρονική καταχώρηση των δεδομένων της ετήσιας απογραφής του ντόπιου ζωικού πληθυσμού στη Κτηνιατρική Βάση Δεδομένων του Υ.Α.Α.Τ. για  όλους τους ΘιακοΚεφαλονίτες Αιγοτρόφους και Προβατοτρόφους που εκδήλωσαν ενδιαφέρον και οι οποίοι είναι ενταγμένοι τόσο στη συμβατική όσο και στη βιολογική Κτηνοτροφία σύμφωνα με τις διατάξεις του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.       

         Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, προκειμένου να μην καταλογιστούν πρόστιμα και κυρώσεις που έχουν ως αποτέλεσμα την μη καταβολή των Αγροτικών Επιδοτήσεων (Εξισωτική Αποζημίωση) στους ΘιακοΚεφαλονίτες Ζωοτρόφους που εκτρέφουν τα ζώα τους είτε με συμβατική είτε με  βιολογική  Κτηνοτροφία πρέπει να έχει προηγηθεί η υποχρεωτική ετήσια απογραφή των Ζωικών Εκμεταλλεύσεων τους και η συμπλήρωση – ενημέρωση του ατομικού τους Μητρώου καθώς και η εμπρόθεσμη καταγραφή των στοιχείων αυτών στην Κτηνιατρική Βάση Δεδομένων του Υπουργείου.

       Από Ε.Α.Σ. (Αγροτική Ενωση) ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.