Οικονομία

Ε.Α.Σ.: Αιτήσεις για νέες κορωνοενισχύσεις

264views

Αργοστόλι, 05.5.2022                   

Ε.Α.Σ.: Αιτήσεις για νέες κορωνοενισχύσεις

      Ο Ε.Α.Σ. (ΑΓΡΟΤΙΚΗ  ΕΝΩΣΗ) Κεφαλληνίας & Ιθάκης ενημερώνει ότι ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής αίτησης κορωνοενίσχυσης, προκειμένου να αντιμετωπίσουν οι παραγωγοί τις επιπτώσεις από την πανδημία του κορωνοϊού COVID-19 και από τα μέτρα που επιβλήθηκαν για τον περιορισμό της διασποράς του ιού.

     Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης  & Τροφίμων η ενίσχυση αφορά την καλλιέργεια λεβάντας (57€/ ανά στρέμμα),   επιτραπέζιας ελιάς (40€/ανά στρέμμα), ξερών σύκων (67€ ανά στρέμμα) και καπνού (90€/ανά στρέμμα).

     Για διευκρινήσεις και για κάθε τεχνική υποστήριξη, οι ενδιαφερόμενοι ΘιακοΚεφαλονίτες δικαιούχοι παραγωγοί μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Αγροτικών Επιδοτήσεων (τηλ. 26710-22927) που λειτουργεί καθημερινά, από 8 πρωί έως 4 απόγευμα, στα κεντρικά γραφεία της ΕΝΩΣΗΣ στην παραλιακή λεωφόρο Αντώνη Τρίτση 1 στο Αργοστόλι.

Από Ε.Α.Σ. (ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ) ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.