Κοινωνία

Ευχετήριο μήνυμα για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς από τον κ. Γιάννη Τρεπεκλή

116views

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς ο Επικεφαλής του Περιφερειακού Συνδυασμού ΙΟΝΙΑ ΕΠΟΧΗ κ. Γιάννης Τρεπεκλής έστειλε το ακόλουθο μήνυμα:

«Ακούστηκε σήμερα στα σχολεία και πάλι το κουδούνι που σηματοδοτεί την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Με την ευκαιρία αυτή θέλω να εκφράσω προς την εκπαιδευτική μας κοινότητα τις καλύτερες και θερμότερες ευχές μου, για μια νέα εκπαιδευτική χρονιά που θα ικανοποιήσει τα όνειρα, τις ελπίδες και τους στόχους των παιδιών μας. Εύχομαι στους γονείς καλή δύναμη και να είναι σίγουροι ότι με υπομονή και πίστη θα επιτευχθούν οι στόχοι των παιδιών τους. Τέλος εκφράζω την πεποίθηση ότι και  οι εκπαιδευτικοί μας, όπως κάνουν διαχρονικά, θα σταθούν δίπλα στους μαθητές και στις μαθήτριες τους,  αρωγοί στις προσπάθειες τους για την κατάκτηση της γνώσης και την υλοποίηση των ονείρων τους και κυρίως να διαμορφώσουν ισχυρές και χρήσιμες προσωπικότητες που θα οδηγήσουν τον τόπο μας στο μέλλον».

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.