ΠολιτικήΥγεία

Ευχαριστήριο του συνδυασμού “Αγωνιστική Πρωτοβουλία Εργαζομένων” του Σωματείου Υπαλλήλων του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς

263views

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ» ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Γ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ.

 Ο συνδυασμός «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ» χαιρετίζει το προσωπικό της Ιατρικής, Νοσηλευτικής και Διοικητικής Υπηρεσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς που την εξέλεξαν ΠΡΩΤΗ με 104 ψήφους έναντι 74 της ΑΚΕ στις εκλογές της 7ης Μαρτίου 2023 για Διοικητικό Συμβούλιο και Εξελεγκτική Επιτροπή του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Γ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ απέναντι στην παράταξη (Δ)ΑΚΕ του κυβερνητικού-εργοδοτικού συνδικαλισμού, των εκβιασμών, των απειλών, της εκδούλευσης και ομηρίας των εργαζομένων.  

            Η εκλογή του συνδυασμού μας συνιστά νίκη για όλους τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου Κεφαλονιάς γιατί ενισχύει το Σωματείο μας σε δύναμη και το κάνει ακόμα πιο ισχυρό να παλέψει ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της υγείας και το ξεπούλημα της περίθαλψης που δρομολογεί η κυβέρνηση και η συνδικαλιστική της παράταξη (Δ)ΑΚΕ.

             Το Σωματείο μας θα αγωνιστεί περισσότερο από ποτέ για μόνιμες προσλήψεις προσωπικού και την ενδυνάμωση του Νοσοκομείου ώστε να παρέχει δημόσια και δωρεάν υγεία σε όλους τους πολίτες.  

              Οι υποψήφιοι του συνδυασμού:  

               Βιργινία Βαρδαραμάτου, Σπύρος Γαβριήλ, Βίλλυ Γεωργοπούλου, Άννυ Κουνάδη, Πόπη Κωτατή, Μάριος Παναγιωτόπουλος, Ειρήνη Πούλια, Βιβή Τσιγγίστρα, Κώστας Τσιμάρας, Μαρία Φεϊκοπούλου, Γιάννης Χαρίτος, Διονύσης Χρηστάτος, Δημήτρης Λαζαράτος, Κατερίνα Πανταζάτου, Γεράσιμος Χιόνης.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.