Αθλητισμός

Ευχαριστήριο για την εθελοντική προσφορά του ΑΟ Φωκάτα στο Λυκιαρδοπούλειο Θέατρο Κεραμειών

209views

Ευχαριστήριο για την εθελοντική προσφορά του ΑΟ Φωκάτα στο Λυκιαρδοπούλειο Θέατρο Κεραμειών

Οι Διευθυντές και οι Σύλλογοι Διδασκόντων των Βαλλιανείων Σχολείων Κεραμειών, ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο του Πολιτιστικού – Αθλητικού Σωματείου «Α.Ο. Φωκάτα» κ. Νικόλαο Φωκά, καθώς και τους συμπολίτες μας-εθελοντές μέλη του Συλλόγου που με την προσωπική τους εργασία προέβησαν σε εκτεταμένες επισκευές των παρασκηνίων και της σκηνής του Λυκιαρδοπουλείου Θεάτρου Κεραμειών, καθώς και στον ελαιοχρωματισμό της σκηνής και της κεντρικής αίθουσας του κτηρίου, που βρίσκεται στο σχολικό μας συγκρότημα, και χρησιμοποιείται για πολιτιστικές εκδηλώσεις των σχολείων και των πολιτιστικών φορέων.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Α.Ο. Φωκάτα με προθυμία και αίσθημα αλληλεγγύης συνεισφέρει με εθελοντική εργασία στον εξωραϊσμό του σχολικού μας συγκροτήματος, αποτελώντας παράδειγμα δράσης της κοινωνίας των πολιτών.

Επισυνάπτεται φωτογραφικό υλικό από το Λυκιαρδοπούλειο Θέατρο.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.