Κοινωνία

Ευχαριστήριο από το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Σάμης

108views

Κατόπιν επιτυχούς ολοκλήρωσης διήμερης δράσης για τον καρκίνο του μαστού, το Κέντρο Κοινότητας ευχαριστεί θερμά που μας τίμησαν με την παρουσία τους, την Αντιδήμαρχο και Πρόεδρο της Γραμματείας Ισότητας των Φύλων κα. Αριστέα Αμίτση, τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κο. Αντώνη Καλλιβωκά και την Εντεταλμένη Σύμβουλο Κοινωνικής Πολιτικής κα. Αμαλία Αλυσανδράτου.

Επίσης ευχαριστεί εκπροσώπους του ΚΕΘΕΑ που παραβρέθηκαν καθώς και την επικεφαλής της Women Act κα. Μάγκυ Παπαδάτου και την Γραμματέα της Επιτροπής Ισότητας των Φύλων κα. Ιουλία Δόριζα.

Επιπρόσθετα ευχαριστεί τον ραδιοφωνικό σταθμό Ionian Galaxy 90,8 για την φιλοξενία του και την πραγματοποίηση ραδιοφωνικής συνέντευξης και τους Palmos fm 98,3 και Cosmos 96,5 για την αναπαραγωγή του διαφημιστικού σποτ.

Ακόμα, το Άλμα Ζωής Νομού Αχαΐας για την χορήγηση έντυπου ενημερωτικού υλικού και τους Ποταμιάνο Γιώργο και Καβαλλιεράτο Δημήτρη για τη φιλική συμμετοχή τους.

Κλείνοντας, σημαντική ήταν η συμμετοχή και η υποστήριξη του κόσμου και στις δύο δράσεις του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Σάμης, γεγονός που δείχνει τον σημαντικό ρόλο της ενημέρωσης και της ευαισθητοποίησης του κοινού προκειμένου να επιτευχθεί η πρόληψη.

Ευχαριστούμε όλους και όλες για την ενεργή συμμετοχή σας.

 

Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ Η ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Παπαδάτος Σπύρος Αλυσανδράτου Αμαλία

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.