Κοινωνία

Ευχαριστήριες της Εφορείας Αρχαιοτήτων για την επιτυχημένη εκδήλωση “Σάμη: Πόλις πάνω σε πόλεις”

178views

Μετά την, κατά κοινή ομολογία, ιδιαίτερα επιτυχημένη εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Σάμης σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Κεφαλληνίας και Ιθάκης την Παρασκευή 21-10-2022, προκειμένου να παρουσιαστεί το πρόσφατο έργο της Εφορείας μας στην περιοχή του Δήμου Σάμης, θα πρέπει να ευχαριστήσουμε και δημοσίως τον Δήμο Σάμης και το Δημοτικό Συμβούλιο, τον Α/Δήμαρχο Πολιτισμού κ. Αντώνιο Καλλιβωκά για την πρωτοβουλία και τη διοργάνωση, τον κ. Δημήτριο Τζανετάτο για την παραχώρηση του κτηρίου «Μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων Δημητρίου και Λουκίας Τζανετάτου», όλους όσοι εργάστηκαν από το Δήμο Σάμης για την προετοιμασία του χώρου και την τεχνική στήριξη της εκδήλωσης καθώς και το εξαιρετικό catering.

Ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία τους τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κεφαλληνίας κ. κ. Δημήτριο και για τα εποικοδομητικά του σχόλια και την πρότασή του, τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Σωτήριο Κουρή, πάντοτε αρωγό και υποστηρικτή της Υπηρεσία μας, τον Δήμαρχο Σάμης κ. Γεράσιμο Μονιά-Νέττη, τους Καθηγητές κ. Ναπολέοντα Μαραβέγια και κ. Νικόλαο Φαραντούρη, πρόθυμους να ενημερωθούν και να συνδράμουν το έργο μας, τους/τις Α/δημάρχους Σάμης κα Αριστέα Αμίτση, κ. Στέλιο Σπαθή, κ. Σπύρο Σπαθή, τον Πρόεδρο Δ.Σ. Σάμης κ. Παντελή Αμούργη, τον Α/Δήμαρχο Πολιτισμού Δήμου Ληξουρίου κ. Γεράσιμο Γαλανό, τους δημοτικούς συμβούλους, κ. Γιώργο Καβαλιεράτο, κ. Μάκη Σπαθή, κ. Θέμη Δευτεραιο, κ. Νίκο Αναγνωστάτο, τους/τις Προέδρους των Τοπικών Συμβουλίων Σάμης, Γριζάτων, Καραβομύλου και Μεσοβουνίων τον Ειδικό Σύμβουλο Δήμου Αργοστολίου κ. Διονύσιο Φωκά, τον Δικηγόρο και  Γραμματέα της Ν.Ε του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Κεφαλονιάς κ. Λευτέρη Κρητικό και τον Γραμματέα ΣΥΡΙΖΑ Σάμης κ. Γεώργιο Τροντή.

Ευχαριστούμε επίσης για την παρουσία τους την Επίτιμη Πρόξενο της Ιταλίας κα Graziella Micheletti, την Επίτιμη Πρόξενο της Γαλλίας κα Emmanuelle Sinagra, τον Επίτιμο Πρόξενο της Σερβίας κ. Βίκτωρα Ρουχωτά και τους εκπροσώπους των πολιτιστικών συλλόγων Σάμης και Γριζάτων.

Ευχαριστούμε τους αγαπητούς δημοσιογράφους που κάλυψαν την εκδήλωση και συγκεκριμένα κ. Διονύση Φλωράτο από το zervata press για την απ’ ευθείας μετάδοση της ημερίδας, την κα Αριστέα Χαριτάτου από το lixouri.gr για την βιντεοσκόπησή της, τον κ. Μάκη Λεκατσά από το kefaloniapress, καθώς και τις ειδησεογραφικές ιστοσελίδες που αναμετάδωσαν, e-kefalonia, inkefalonia, kefalonianews.

Κυρίως, ευχαριστούμε τους δημότες του Δήμου Σάμης για την παρουσία τους και την στήριξή τους.

 

 

Ο Προϊστάμενος της  Εφορείας

Δρ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΑΚΗΣ

Αρχαιολόγος

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.