Κοινωνία

Ευχαριστήρια επιστολή της Ένωσης Υπερίων για το Ξενοδοχείο APOLLONION ASTERIAS RESORT & SPA

126views

«ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ APOLLONION ASTERIAS RESORT & SPA»

Το ΔΣ της Ένωσης Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ» ευχαριστεί θερμά το ξενοδοχείο APOLLONION ASTERIAS RESORT & SPA για τον εφοδιασμό λευκών ειδών (μπουρνούζια- πετσέτες κλπ) στο ΚΔΗΦ και στην ΣΥΔ Ατόμων με Αναπηρία στο Ληξούρι.

Η σκέψη σας και πρωτοβουλία σας να στηρίξετε το έργο μας σε μια πραγματικά δύσκολη οικονομική συγκυρία, μας δίνει δύναμη και μας δημιουργεί συναισθήματα ελπίδας και αγάπης ότι πολύ κοντά μας υπάρχουν άνθρωποι που σέβονται αυτό που κάνουμε και που αποδέχονται την διαφορετικότητα.

Εμείς γι’ αυτή σας την πράξη ευχόμαστε να έχετε υγεία και επαγγελματική επιτυχία. Ο πολιτισμός και η πρόοδος στο Ληξούρι είναι αποτέλεσμα κινήσεων που δείχνουν σεβασμό, αλληλεγγύη, προκοπή, σταθερότητα – δημιουργία και προπάντων αγάπη για τον τόπο.

Με εκτίμηση,

Για το ΔΣ.,

Η Πρόεδρος, Η Γενική Γραμματέας,

Σοφία Μαροπούλου – Ζαφειράτου Σοφία Λασκούδη

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.