Κοινωνία

Ευχαριστήρια επιστολή της Ένωσης Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Α.με.Α. «ΥΠΕΡΙΩΝ» για τη δωρεά 5 ηλεκτρονικών υπολογιστών

156views

Το Δ.Σ. της Ένωσης Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Α.με.Α. «ΥΠΕΡΙΩΝ», το προσωπικό και οι ωφελούμενοι/-ες του Κ.Δ.Η.Φ. Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ» αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε δημοσίως τις θερμές μας ευχαριστίες προς τους συμπολίτες μας, Νικόλαο Δρακονταειδή του Δημητρίου (γεωπόνος) και την σύζυγο αυτού, Αικατερίνη Μοσχόπουλου του Διονυσίου (καθηγήτρια Αγγλικών), για την προσφορά τους.

Δώρισαν στην Ένωσης μας πέντε  (5) ηλεκτρονικούς υπολογιστές σε άριστη 

Κατάσταση, οι οποίοι ήδη έχουν τεθεί σε λειτουργία, καλύπτοντας απαραίτητες ανάγκες τόσο στο ΚΔΦΗ όσο και στην ΣΥΔ. Τέτοιες κινήσεις μας δίνουν δύναμη ώστε να εκπληρώσουμε τα οράματα μας, την Προστασία της Ισότητας και των  Δικαιωμάτων  ΑμεΑ , χωρίς υποχωρήσεις και συμβιβασμούς.

Ευχόμαστε στους δωρητές ό,τι καλύτερο στις επαγγελματικές τους δραστηριότητες, υγεία, αγάπη και γαλήνη στην οικογένεια τους και να εκπληρωθούν όλες τους οι επιθυμίες.

Με εκτίμηση,

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος της Ένωσης

Σοφία Μαροπούλου- Ζαφειράτου

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.