Μουσική & ΧορόςΠολιτισμός

Ευχαριστήρια επιστολή για την 37η Χορωδιακή Συνάντηση Κεφαλονιάς

312views

37 η ΧΟΡΩΔΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ – ΕΠΙΛΟΓΟΣ
Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Η Ρ Ι Ο

24 & 25 Σεπτεμβρίου 2022 Έγινε με απόλυτη επιτυχία , οργανωτική και καλλιτεχνική , η 37η ΧΟΡΩΔΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ , που διοργάνωσε η Χορωδία & Μαντολινάτα Αργοστολίου , σε συνδιοργάνωση με την Π. Εν. Κεφαλονιάς της ΠΙΝ. και την ευγενική στήριξη των Δήμων Αργοστολίου , Ληξουρίου και Σάμης , στο Αργοστόλι και στο Ληξούρι .
Κρίνοντας από τις απόψεις και τις εκδηλώσεις του πολυάριθμου κοινού που παραβρέθηκε , των μελών των φιλοξενούμενων χορωδιών , αλλά και την δική μας άμεση εμπειρία , η φετινή μας διοργάνωση διεκδικεί θέση στις πιο πετυχημένες των τελευταίων χρόνων .
Η συμμετοχή της ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΤΕΤΤΑΦΩΝΙΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥ , της ΧΟΡΩΔΙΑΑΣ ‘ΟΡΦΕΑΣ΄ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ , της ΧΟΡΩΔΙΑΣ του ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ , της ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ , της ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑΣ ,της ΑΝΡΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ και της ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ του συλλόγου μας , στόλισαν μουσικά μια υπέροχη συνάντηση , που μας έφερε πολύ κοντά , όλους εμάς που αγαπάμε και υπηρετούμε την χορωδιακή μουσική και ευχαρίστησαν απόλυτα και τους πιο απαιτητικούς ακροατές μας .
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τους :
Π. Εν. Κεφαλονιάς της ΠΙΝ. , τους Δήμους Αργοστολίου , Ληξουρίου και Σάμης
Τους χορηγούς μας :
Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς , Παναγή Ατσάρο , Αφους Σταμούλη , Ξενοδοχείο ΜΟΥΙΚΗΣ ,
Για την βοήθεια και την στήριξή τους .
Ελπίζουμε η αναγνώριση της προσπάθειάς μας αυτής από το κοινό και τους φορείς ,να αποτελέσει ένα ακόμη βήμα για την βελτίωση του επιπέδου μας και να μας δίνεται η ευκαιρία και η δυνατότητα να την παρουσιάζουμε με τον καλύτερο τρόπο .
Στις 13-15/10/22 η Ανδρική Χορωδία με την Μαντολινάτα Ενηλίκων του Συλλόγου , θα εκπροσωπήσει το νησί μας σε Επτανησιακό Φεστιβάλ στην Κέρκυρα , με την Στήριξη της Π. Εν. Κεφαλονιάς της ΠΙΝ.
Ήδη από τις αρχές Οκτωβρίου , αρχίζουν οι εγγραφές και τα μαθήματα σε όλα τα Τμήματα του συλλόγου στην Λέσχη μας στην Λάσση .
Ευχόμαστε μια καλή νέα Μουσική – Χορωδιακή Περίοδο 2022 – 2023 !!!

Το ΔΣ.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.