Κοινωνία

Ευχαριστήρια επιστολή από το Διοικητικό Συμβούλιου του φοιτητικού συλλόγου του τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας προς τον αντιδήμαρχο Σαμούρη

143views

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ

Αριθμός Πρωτοκόλλου 12

Αργοστόλι, 15/11/2022

Προς: τον Αντιδήμαρχο Δήμου Αργοστολίου κ. Σπύρο Σαμούρη

Εμείς, οι φοιτητές του τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του Ιονίου Πανεπιστημίου ευχαριστούμε θερμά τον Αντιδήμαρχο Αργοστολίου κ. Σαμούρη για την δημιουργία διαγράμμισης πεζών στους δρόμους Αντώνη Τρίτση και Λ. Βεργωτή μετά από αίτημά που αποστείλαμε στον ίδιο. Αναμένουμε την τοποθέτηση σήμανσης (τύπου κολωνάκι) για την ασφαλή διέλευση των πεζών, καθώς επίσης και την ειδική σήμανση διέλευσης πεζών.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την ασφάλεια που παρέχετε στους φοιτητές του τμήματος και πιστεύουμε στη συνέχιση ανάλογων ενεργειών όχι μόνο για τους φοιτητές, αλλά για όλους του δημότες.

Με εκτίμηση,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του τμήματος Ψηφιακών Μέσω και Επικοινωνίας

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.