Πολιτική

Ευρεία σύσκεψη στο υπουργείο Ναυτιλίας για θέμα που αφορούν την Ιθάκη

120views
Την Τετάρτη 08-11-2023 το απόγευμα είχαμε την δυνατότητα στο Υπουργείο Ναυτιλίας σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε από τον Υπουργό κ. Στυλιανίδη με την παρουσία Γ.Γ κ.Κουτουλάκη και του αρχηγού του λιμενικού σώματος να συζητήσουμε το θέμα της μετατόπισης του καλωδίου της Δ.Ε.Η. στον πίσω Αετό με την εκπρόσωπο της εταιρείας κα Νταλή.
Αυτό που συμφωνήθηκε σε πρώτη φάση είναι να ξεκινήσει η μελέτη μετατόπισης του καλωδίου καθώς και κοστολόγηση του έργου.
Στη συνέχεια συζητήσαμε με την εταιρεία Levante Ferries και τους εκπροσώπους της κους Απέργη και Πυλαρινό το δίμηνο Γενάρη, Φλεβάρη να υπάρχει αντικατάσταση του πλοίου της γραμμής της Πάτρας χωρίς να διακόπτεται το δρομολόγιο.
Και για τα δυο παραπάνω θέματα τόσο ο ίδιος ο Υπουργός αλλά και υπηρεσιακοί παράγοντες του Υπουργειου βρίσκονται σε συνεργασία με τις εταιρίες για την εύρεση λύσης η οποία είναι για εμάς επιτακτική.
Τέλος συζητήθηκε η πορεία των έργων που γίνονται με χρηματοδότηση του Υπουργείου καθώς και ο προγραμματισμός έργων για την νέα περίοδο.
Διονύσης Στανίτσας
Δήμαρχος Ιθάκης 
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.