Πολιτική

Ετεροδημότες ΝΔ Κεφαλληνίας: Ενώνουμε δυνάμεις για μια νέα εντολή διακυβέρνησης

101views

Ετεροδημότες ΝΔ Κεφαλληνίας: Ενώνουμε δυνάμεις για μια νέα εντολή διακυβέρνησης

Με την επίσημη ανακοίνωση του Ναπολέοντα Μαραβέγια και της Σμαράγδας Σαρδελή ως νέων υποψηφίων βουλευτών Κεφαλονιάς και Ιθάκης, από κοινού με τον βουλευτή Παναγή Καππάτο, ξεκινάμε τον αγώνα για μια νέα εντολή διακυβέρνησης στη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η κάλπη της 21η Μαΐου θα καθορίσει το ποιος θα κυβερνήσει, ποιο κόμμα και ποιος Πρωθυπουργός. Τώρα αποφασίζουμε εάν θα συνεχίσουμε σταθερά μπροστά, πιο γρήγορα και πιο τολμηρά στις αναγκαίες για την πατρίδα μας μεταρρυθμίσεις.

Στη μάχη αυτή, η οργάνωση των ετεροδημοτών μας βρίσκεται στη πρώτη γραμμή, δίπλα σε τρεις υποψηφίους με ξεχωριστό αποτύπωμα στην τοπική κοινωνία.

Στο πλευρό του Παναγή, του Ναπολέοντα και της Σμαράγδας, ενώνουμε δυνάμεις ώστε η μονοεδρική της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης να εκπροσωπείται, την επόμενη μέρα, ξανά από τη μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη της Νέας Δημοκρατίας.

Για το ΔΣ των Ετεροδημοτών της ΝΔ Κεφαλονιάς & Ιθάκης

Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας

Βαγγέλης Φιοραβάντες Γεράσιμος Ιλινόιου- Τσουρούφλης

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.