Ελλάδα-Διεθνή

ΕΡΤ 3: Η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων έκοψε τα μαλλιά της στον «αέρα», στη μνήμη της Μαχσά Αμινί [βίντεο]

277views

Μια από τις πιο δυνατές στιγμές στην ελληνική τηλεόραση παρακολούθησαν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ 3, στο τέλος του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων.

Η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ3, Σύνθια Σάπικα, προχώρησε σε μια συμβολική κίνηση, θέλοντας να δείξει τη συμπαράστασή της στις γυναίκες που καταπιέζονται από το καθεστώς του Ιράν. Παράλληλα, θέλησε να τιμήσει με τον δικό της τρόπο τη μνήμη της Μαχσά Αμινί, που δολοφονήθηκε από τις αστυνομικές Αρχές.

«Στεκόμαστε και εμείς δίπλα σε όλες τις γυναίκες στο Ιράν, που αγωνίζονται καθημερινά για όσα εδώ στη Δύση είναι αυτονόητα. Γυναίκα, λοιπόν, Ζωή και Ελευθερία» ανέφερε η Σύνθια Σάπικα, έβγαλε ένα ψαλίδι και στη συνέχεια έκοψε τμήμα από τα μαλλιά της στον «αέρα». Κλείνοντας, ευχήθηκε στους τηλεθεατές «καλό μεσημέρι».

ΠΗΓΗ https://www.iefimerida.gr/

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.