ΟικονομίαΠολιτική

Επιχορήγηση του Δήμου Ληξουρίου για την προμήθεια μονάδας αφαλάτωσης στα Κουβαλάτα

283views

Επιχορήγηση του Δήμου Ληξουρίου για την προμήθεια μονάδας αφαλάτωσης στα Κουβαλάτα

Με απόφαση του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής (ΥΝΑΝΠ), ο Δήμος Ληξουρίου επιχορηγείται με 37.000 ευρώ για την προμήθεια φορητής μονάδας αφαλάτωσης δυναμικότητας 50 κυβικών ημερησίως, για τις ανάγκες της κοινότητας Κουβαλάτων.

Η παρέμβαση αυτή υπήρξε αίτημα του Δήμου Ληξουρίου η οποία μετά από συνεργασία μας με το Δήμαρχο Ληξουρίου κ. Γιώργο Κατσιβέλη και τον Γενικό Γραμματέα Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μανώλη Κουτουλάκη, χρηματοδοτήθηκε και προχωρά για την υλοποίησή της.

Ήδη στην περιοχή της Παλικής εκτελείται ένα άλλο σημαντικό έργο υδροδότησης της περιοχής των Πετανών στην κοινότητα Αγίας Θέκλης ύψους 60.000 ευρώ, με χρηματοδότηση από το ΥΝΑΝΠ, για το οποίο μάλιστα εξασφαλίστηκε συμπληρωματική χρηματοδότηση 15.000 ευρώ για την αποπεράτωσή του.

Με αυτό τον τρόπο αντιμετωπίζονται διαχρονικά προβλήματα υδροδότησης οικισμών της Παλικής και πραγματοποιούνται παρεμβάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα των συμπολιτών μας.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.