Αθλητισμός

Επιτυχία για τον Γιώργο Ανδρεάτο στο σκάκι

209views

Ο Σκακιστικός Σύλλογος Κεφαλληνίας (Σ.Σ.Κ.) συγχαίρει τον Γιώργο Ανδρεάτο για την σπουδαία εμφάνιση και επίδοσή στο “Πανελλήνιο Διαπανεπιστημιακό Σκακιστικό Πρωτάθλημα” και την κατάκτηση της 2ής Θέσης, ανάμεσα σε 85 συμφοιτητές του ! Ο Γιώργος, φοιτητής πλέον στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, απόδειξε για άλλη μια φορά ότι οι σπουδές και το σκάκι βρίσκονται στην ίδια “πλευρά”. Με μεθοδικό διάβασμα για το σχολείο του και με προπόνηση τον ελεύθερο χρόνο του, κατάφερε να πετύχει και στα δύο. Από τους πρώτους στην σχολή που είχε επιλέξει, από τους πρώτους και στο σκάκι !

Ευχόμαστε στον Γιώργο να συνεχίσει να κατακτάει τους στόχους του και με την σεμνότητα και το ήθος που τον διακρίνει, να είναι πηγή έμπνευσης για τα μικρότερα παιδιά !

 

Ευχόμαστε σε όλους, καλές γιορτές με υγεία, ευτυχία και πολλά χαμόγελα !

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.