Πολιτική

Επιτυχής η δημοπράτηση του αγκυροβολίου της Αγίας Πελαγίας

126views

ΕΠΙΤΥΧΗΣ Η ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΙΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΕΛΑΓΙΑΣ

Δημοπρατήθηκε την Παρασκευή 08 Ιουλίου 2022 το Αγκυροβόλιο της Αγίας Πελαγίας Κοινότητας Σβορωνάτων στην Δ.Ε. Λειβαθούς

Το Τουριστικό Αγκυροβόλιο ¨Αγίας Πελαγίας¨ έχει κατασκευαστεί την περίοδο 2003-2010 και μέχρι σήμερα δεν έχει λειτουργήσει.

Ο Δήμος Αργοστολίου, σε συνέχεια της υπ΄ αριθμ. 41/15-02-2021 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου, και αφού προηγήθηκε όλη η προβλεπόμενη διαδικασία δημοπράτησε το Αγκυροβόλιο με ανάδοχο ιδιωτική εταιρεία η οποία ανέλαβε τη λειτουργία του, έναντι ετήσιου τιμήματος 30.500 ευρώ, μέχρι το 2036.

Η Εταιρεία υποχρεούται στην αποπεράτωση των υπολειπόμενων εργασιών – σύμφωνα με το υφιστάμενο Σχέδιο Ανάπλασης- καθώς και στην αποκατάσταση ζημιών που έχουν, μετά τόσα χρόνια, προκληθεί.

Μία ακόμη υπόσχεση της Δημοτικής Αρχής δρομολογήθηκε, μία ακόμη εκκρεμότητα πλέον της δεκαετίας επουλώνεται και αποκαθίσταται η λειτουργικότητα, χρηστικότητα και αξιοποίηση ενός εμβληματικού για την περιοχή της Λειβαθούς έργου αλλά και για την Ανάπτυξη του Θαλάσσιου Τουρισμού στο Δήμο μας.

Από το Γραφείο Δημάρχου.

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.