ΠολιτικήΠολιτισμός

Επανασύσταση “Συλλόγου Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Χαλανδρίου” – Παρών ο Ν. Φαραντούρης

215views
Επαναδραστηριοποιείται ο ιστορικός “Σύλλογος Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Χαλανδρίου“. Δραστήριοι συμπατριώτες και συμπατριώτισσές μας προχώρησαν στην επανασύσταση του Συλλόγου με την ψήφιση νέου καταστατικού, με νέο Διοικητικό Συμβούλιο, νέα και παλιά μέλη και πολύ ενθουσιασμό!
Είχα την τιμή να προσκληθώ στην πρώτη πανηγυρική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου στο Χαλάνδρι από τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Διακάτο, την Γραμματέα κα. Βάλια Σταμάτη (το γένος Ρασσία), την Αντιπρόδρο κα. Ματίνα Κωνσταντάτου, την Ταμία κα. Αθανασία Γιαννακάκη – Ματιάτου, την Επίτιμη Πρόεδρο κα. Κατερίνα Καλού – Κωνσταντάτου και τον Επίτιμο Αντιπρόεδρο και μέλος του Συλλόγου κ. Σπύρο Ματιάτο.
Συζητήθηκε ο προγραμματισμός δράσεων, η επανέκδοση της ιστορικής εφημερίδας “Τηλεβόας” και σειρά εκδηλώσεων σε Αθήνα, Κεφαλονιά και Ιθάκη.
Πληροφορίες για εγγραφή νέων μελών: vassiliki.stamati@yahoo.gr
Συγχαρητήρια στο νέο ΔΣ του Συλλόγου και καλή επιτυχιά!
Νικόλας Φαραντούρης
Καθηγητή Πανεπιστημίου Πειραιώς
Υποψήφιος βουλευτής Κεφαλονιάς & Ιθάκης με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.