Πολιτισμός

Επανέκδοση του βιβλίου «Η συμβολή των Κεφαλονιτών στην Επανάσταση του 1821» από τον Πολιτιστικό Σύλλογο “Η Τετράπολις”

297views

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ « Η ΤΕΤΡΑΠΟΛΙΣ»

Ο Πολιτιστικός ΣΥΛΛΟΓΟΣ « Η ΤΕΡΑΠΟΛΙΣ» θέλοντας να τιμήσει την ιστορική παράδοση του τόπου μας , και ιδιαίτερα τούς Κεφαλονίτες που πολέμησαν στη ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821 επανέκδοσε το βιβλίο « Η συμβολή των Κεφαλονιτών στην Επανάσταση του 1821» , το οποίο μας έγραψε ο εξαίρετος φίλος , συγγραφέας και καθηγητής Πέτρος Πετράτος .
Σήμερα ήταν μία ημέρα υπερηφάνειας και τιμής για όλους εμάς στον Σύλλογο μας γιατί παρέδωσα στους Διευθυντές Α’ θμιας και Β’θμιας Εκπαίδευσης το Ιστορικό αυτό βιβλίο .
Τα βιβλία αυτά θα μοιραστούν στους μαθητές της Ε’ και ΣΤ’ τάξεων των Δημοτικών της Κεφαλονιάς και στην Α’ τάξη των Γυμνασίων της Κεφαλονιάς για να γνωρίσουν την ιστορία των προγόνων τους , εν όψη δε και των εορτασμών της Εθνικής Επετείου «25η ΜΑΡΤΙΟΥ1821».
Θέλω να ευχαριστήσω τους Διευθυντές Αθμιας κ Γεράσιμο Κοκκόση και Β’ κ Δημήτρη Μαρκάτο για την άμεση αποδοχή της προσφοράς μας, την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ για την χρηματοδότηση της Έκδοσης και φυσικά τον κ Πέτρο Πετράτο για την αποδοχή της επανέκδοσής μας .
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.