Πολιτική

Επίσκεψη του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Μιχάλη Κατρίνη στο Γ.Ν. Κεφαλληνίας και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Αργοστολίου.

112views

Επίσκεψη στο Γ.Ν. Κεφαλληνίας και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Αργοστολίου.

 

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κινήματος Αλλαγής, Μιχάλης Κατρίνης μαζί με Κλιμάκιο της Νομαρχιακής Επιτροπής και της Τ.Ο. Αργοστολίου, βρέθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλληνίας.

 

Περιηγήθηκαν στους χώρους του Νοσοκομείου, συνομίλησαν με το Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Κεφαλονιάς & Ιθάκης, κ. Ιωάννη Φισφή καθώς και με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Ενημερώθηκαν για την υποστελέχωση του Νοσοκομείου, αλλά και την επιτακτική ανάγκη λειτουργίας της Μ.Ε.Θ. και της Ψυχιατρικής Κλινικής.

 

Επίσης, μετέβησαν στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Αργοστολίου όπου συνομίλησαν με το Διοικητή της κ. Κωνσταντίνο Σωτηρίου, με πυροσβέστες καθώς και με μέλη εθελοντικών ομάδων δασοπυρόσβεσης. Κύρια ζητήματα, η ανάγκη μετεγκατάστασης της Υπηρεσίας σε ένα πιο σύγχρονο χώρο, η στέγαση των οχημάτων, η ενδυνάμωση του πυροσβεστικού σώματος αλλά και τα μισθολογικά αιτήματα των πυροσβεστών.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.