Κοινωνία

Εντυπωσιακή αύξηση του αριθμού των εισαχθέντων φοιτητών στα τμήματα του Ιονίου Πανεπιστημίου

184views

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ  ΕΝΟΤΗΤΕΣ  ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

 

                                                                                               Αργοστόλι, 29.07.2022

                                                                                                        Αρ. Δελτίου: 68

 

 

 

H πραγματικά εντυπωσιακή αύξηση του αριθμού των εισαχθέντων φοιτητών στα τμήματα του Ιονίου Πανεπιστημίου, «Ψηφιακών Μέσων & Επικοινωνίας» και «Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων», καταδεικνύει πως μόνο τυχαία δεν είναι η προτίμηση που δείχνουν οι εν δυνάμει φοιτητές στα τμήματα που εδράζουν στην Κεφαλονιά.

Ο Αντιπεριφερειάρχης  Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ. Σταύρος Π. Τραυλός εκφράζει τη βαθιά ικανοποίησή του για το γεγονός και συγχαίρει τους προέδρους των τμημάτων «Ψηφιακών Μέσων & Επικοινωνίας» κ. Αγησίλαο Κονιδάρη και «Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων» κ. Νικόλαο Κοψαχείλη , αλλά και όλους τους καθηγητές έναν προς έναν για το σπουδαίο έργο τους που συνετέλεσε στην αναβάθμιση των τμημάτων του Ιονίου Πανεπιστημίου της Κεφαλονιάς.

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη στους καθηγητές μας και στους σπουδαστές μας να έχουν μια εποικοδομητική φοίτηση και μια ευχάριστη διαμονή στο όμορφο νησί μας.

 

 

 

                                   Π.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & Π.Ε. ΙΘΑΚΗΣ

 

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.