Αθλητισμός

Ελπιδοφόρα τα μηνύματα για το μέλλον της Υδατοσφαίρισης του ΝΟΑ συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα μίνι παίδων στα Ιωάννινα

381views

Το Δ.Σ. του Ν.Ο.Αργοστολίου είναι στην ευχάριστη θέση να κάνει γνωστό ότι η ομάδα Υδατοσφαίρισης κατηγορίας μίνι παίδων συμμετείχε στους αγώνες Α΄ φάσης πρόκρισης για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Η πρώτη φάση διεξήχθη στα Ιωάννινα 16-17/4/22 με τις ομάδες των Ν.Ο.Κέρκυρας, Ν.Ο.Αργοστολίου, Ν.Ο.Ιωαννίνων, Ν.Ο.Κοζάνης.

Τα αποτελέσματα της ομάδας μας κρίνονται ικανοποιητικά και ελπιδοφόρα για το μέλλον. Έδωσαν όλο τον εαυτό τους με πάθος για να προκριθούν και τα κατάφεραν.

Συγχαίρουμε τους αθλητές μας, τον προπονητή μας κ. Ράπτη Γρηγόρη και ευχαριστούμε τους γονείς που συμπαραστέκονται στα παιδιά τους αλλά και στο δύσκολο έργο του ομίλου.

 

Αποτελέσματα:

ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ – ΚΟΖΑΝΗ    16-11

ΚΕΡΚΥΡΑ – ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ   15-5

ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ 11-11

 

Ευχόμαστε καλή συνέχεια, δύναμη, κουράγιο!

 

Καλό Πάσχα!

Το Δ.Σ. του Ν.Ο.Α.

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.