Αθλητισμός

Ελένη Δαρδαμάνη: Έκλεισε ο κύκλος μου στον “ΑΓΣ Επτανήσων”-Εύχομαι καλή συνέχεια στο σπουδαίο έργο του συλλόγου

145views
Μετά από 20 χρόνια ο κύκλος μου στον ΑΓΣ ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ έκλεισε.Αυτό το μεγάλο κεφάλαιο της ζωής μου ολοκληρώνεται εδώ.
Φεύγω γεμάτη γνωρίζοντας ότι έδωσα όλον μου τον εαυτό για την ανάπτυξη του συλλόγου και του Διεθνούς Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους «Άννα Πολλάτου».
Φεύγω γεμάτη γνωρίζοντας ότι έπραττα πάντα με αγάπη χωρίς να απαιτώ οικονομικά ανταλλάγματα.
Φεύγω γεμάτη γνωρίζοντας ότι έβαλα και εγώ το λιθαράκι μου στην ανάπτυξη της Γυμναστικής στο νησί μας.
Ευχαριστώ τη Μποζένα Μπαρτκόβσκα και τον σύζυγο της Σταύρο Μπασιαρδή,τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και της Οργανωτικής Επιτροπής του Φεστιβάλ αλλά και όλους όσους συνεργάστηκα αυτά τα 20 χρόνια αρχικά ως προπονήτρια και μετέπειτα ως τεχνική σύμβουλος,Γεν.Γραμματέας και Υπεύθυνη της διοργάνωσης KGF Anna Pollatou.
Σας ευχαριστώ για το ταξίδι που κάναμε παρέα.
Μποζένα,σ’ ευχαριστώ για όλα όσα ζήσαμε μαζί αυτά τα χρόνια.
Ευχαριστώ όμως και τους δικούς μου ανθρώπους που ήταν πάντα δίπλα μου σε αυτό το ταξίδι και βοηθούσαν όχι μόνο εμένα αλλά και τον σύλλογο ενεργά.
Η απόφαση αυτή ήταν πολύ δύσκολη και λήφθηκε μετά από πολλή σκέψη και πολλές συζητήσεις με τον άντρα μου και τον πατέρα μου.Τον πατέρα μου, που είναι ο μέντοράς μου και ο Δάσκαλός μου στη ζωή και πάντα συζητάω μαζί του όλους τους προβληματισμούς μου.
Το ταξίδι μου όμως στη Γυμναστική που τόσο πολύ αγαπώ δεν θα τελειώσει εδώ.Θα είμαι πάντα κοντά της.
Εύχομαι καλή συνέχεια στο σπουδαίο έργο του συλλόγου.
(Παρακαλώ μην αναπαράγετε το κείμενο-Ευχαριστώ)
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.