Κοινωνία

Εκπαιδευτική Επίσκεψη στην τυροτεχνία “Σταμούλη” και στο Συναιτερισμό Ρομπόλας

240views

Οι μαθητές της Β΄ τάξης (τμήμα Β1) του 3ου Γυμνασίου Αργοστολίου- ‘’Ρόκκος Χοϊδάς’’ στο πλαίσιο του μαθήματος της Τεχνολογίας με την υπεύθυνη του μαθήματος  κα Γεωργοπούλου Ελένη και τη συνοδό καθηγήτρια την κα Δεμερτζή Ελευθερία επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις της οικογενειακής τυροτεχνίας της Φάρμας «Σταμούλη» στα Ποταμιανάτα, την Παρασκευή 11 Μαρτίου.

Οι μαθητές και οι καθηγήτριες με ξεναγό τον κ. Σταμούλη Γεράσιμο είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα στάδια παραγωγής τυριών και να γευτούν τοπικά γαλακτοκομικά προϊόντα.

Την ίδια μέρα επισκέφτηκαν και το οινοποιείο του συνεταιρισμού Ρομπόλα στα Ομαλά. Ο κ. Δαναλάτος τους ξενάγησε στις σύγχρονες μηχανολογικές εγκαταστάσεις παραγωγής του κρασιού και τους ενημέρωσε για τον τρόπο παραγωγής του κρασιού.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.