Αθλητισμός

Εκδήλωση με θέμα το σκάκι, την Κυριακή 31 Ιουλίου στα Διλινάτα

275views

    Το  Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Διλινάτων με την βοήθεια της Τοπικής Κοινότητας, θα συνδιοργανώσουν εκδήλωση με θέμα το σκάκι, την Κυριακή 31/7/22 και ώρα 20:00, στην κεντρική πλατεία των Διλινάτων.

 

Ο Σκακιστικός Σύλλογος Κεφαλληνίας με χαρά θα συμμετάσχει και προσκαλεί τους αθλητές, τα μέλη του, αλλά και όσους αγαπούν ή θέλουν να γνωρίσουν το παιχνίδι/άθλημα, να παραβρεθούν στην εκδήλωση. Έχει προγραμματιστεί αγώνας “Σιμουλτανέ”, όπου η αθλήτρια του Σ.Σ.Κ. Παπαδάτου Στεφανία θα αντιμετωπίσει όλους όσους θελήσουν να βρεθούν απέναντί της.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους και για όλες τις ηλικίες. Θα απονεμηθούν αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους συμμετέχοντες.

Καλές παρτίδες, καλή διασκέδαση & καλό καλοκαίρι σε όλους !

 

Για τον Σκακιστικό Σύλλογο Κεφαλληνίας

 

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                           Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

 

 

ΠΕΤΡΑΤΟΣ ΦΩΤΙΟΣ                                     ΡΑΣΣΙΑΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.